Till Startsidan(Snabbkommando: Alt+ 1)
Startsida / Publikationer / Beställ publikationer, utredningar och årsredovisningar

Beställ publikationer, utredningar och årsredovisningar

Fyll i formuläret nedan så skickar vi publikationen per post. Om inte annat uppges är publikationerna gratis. Publikationer från Iaspis beställs under Iaspis meny.

Beställ publikationer

* Namn:
  
* Adress:
 
* Postort:
 
* Postnr:
 
Epost
 

* Obligatoriskt fältGenom att klicka på skickaknappen så registrerar Konstnärsnämnden dina personuppgifter för att kunna posta de publikationer som du vill ha. Vi gör detta eftersom det tillhör en myndighets uppgift att tillhandahålla information om sin verksamhet.

Konstnärsnämnden är ansvarig för dina personuppgifter, kontaktuppgifter. Endast anställda på myndigheten har åtkomst till de personuppgifter du lämnar här. Vi sparar dina uppgifter till dess att vi vet att det du beställt inte kommer i retur på grund av eventuellt fel adress. Därefter raderar vi dessa uppgifter.

Du har rätt att få såväl tillgång till som rättelse av dessa uppgifter. Du kan också invända mot och få behandlingen begränsad samt få uppgifterna raderade. Du har även rätt att klaga på den här behandlingen, det gör du hos tillsynsmyndigheten som i Sverige är Datainspektionen.

Uppdaterad: 2020-03-04 Tipsa om sidan
 
  • Adress: Konstnärsnämnden, Maria skolgata 83, 2 tr, 118 53 Stockholm
  • Telefon: 08 - 506 550 00
  • E-post: info@konstnarsnamnden.se